Fiziotop Logo

Blog

Masajul magic și efectele sale

Tratament de specialitate

Masajul magic și efectele sale!

Masajul este uneori considerat un lux, însă în zilele noastre a devenit o necesitate. Corpul nostru ajunge să fie tensionat din cauza problemelor zilnice pe care le întâmpinăm și avem nevoie de o metodă de relaxare eficientă. Alături de o alimentație sănătoasă și practicarea unui sport, masajul corporal realizat o dată pe săptămână de către un profesionist poate face minuni.

Și totuși ce efecte magice are masajul? Astfel putem enumera principalele efecte benefice:
Masajul te relaxează.
Masajul reduce sau elimină durerea.
Masajul își crește foarte mult imunitatea.
Masajul te scapă de stres și contribuie la vindecarea psihică.
Masajul poate reduce tensiunea.
Masajul ajuta postura și combate statul pe scaun la birou.
Masajul contribuie la dezvoltarea copiilor.
Masajul iti ajuta circulația.
Masajul ajută foarte mult în caz de constipație cronică.

Cum se poate face masajul? In principal masajul se face in 2 moduri: masajul „cu mainile” poate fi facut intr-un cabinet specializat, de catre un profesionist maseur sau masajul „cu un aparat” special asa cum ar fi pentru drenajul limfatic.
La Fiziotop puteti beneficia de mai multe tipuri de masaj , fiecare pacient avand posibilitatea de a alege ceea ce-si doreste: masaj de relaxare; masaj terapeutic; masaj de tonifiere; masaj anticelulitic; masaj pentru stimularea reflexelor (reflexoterapia); masaj facial; masaj capilar si drenaj limfatic manual.

Acestea sunt cele mai importante tipuri de masaj si principalele lor beneficii. Nu va ramane decat sa veniti la Fiziotop si sa descoperiti care dintre ele vi se potriveste mai bine.

Fă o programare

Tratament la tine acasă