Fiziotop Logo

Drenaj Limfatic BTL

Tratament de specialitate

Ce înseamnă drenajul limfatic cu BTL Lymphastim?

Sistemul limfatic uman este responsabil pentru eliminarea fluidului interstițial din țesuturi. Acesta absoarbe și transportă acizi grași și grăsimile în întregul sistem circulator și transportă celule cu prezență antigen la ganglionii limfatici unde stimulează răspunsul sistemului imunitar.

Tehnologia de ultimă generație BLT Lymphastim acționează cu ajutorul principiului presoterapiei pneumatice. Manșoanele speciale de aplicare, cu camere multiple suprapuse asigură un masaj delicat care încurajează circulația naturală a limfei prin corp.

Această terapie este de obicei indicată în cazul limfedemului, al umflăturilor post-traumatice și post-chirurgicale și al sindromului picioarelor grele. Indicații drenajului sunt și medicale dar și estetice.

Medical: Insuficiență venoasă; Sindrom de Tunel Carpian (pre sau post operator); Sindromul Reynaud; Neuropatie, Nevralgie; Ischemie arterial perifericp a membrelor inferioare; Angiopatie diabetică; Acrocianoză; Sindrom algodistrofic; Edeme cronice; Artoze; Gută; Obezitate; Dereglări trofice ale pielii; Oncologie (post-extracție tumoră, ganglioni afectați, radioterapie); Îngrijire post-traumatică (arsuri, reabsorbție după răni, cicatrici); Postmicrodiscectomie.

Estetică: Celulită; Prevenirea varicelor; Lipoedem; Sindromul picioarelor neliniștite; Detoxifiere; Regenerare; Îngrijire post-lipoabsorbție.

Cum se desfăsoară drenajul limfatic cu BTL Lymphastim

Tehnologia BTL Lymphastim poate fi folosită pentru membrul superior sau inferior. Pentru partea inferioara are două camere separate care sunt poziționate în jurul picioarelor si abdomenului  care arată ca niște pantaloni gonflați mari. Pentru membru superior este un singur manșon ce poate fi folosit în funcție de membrul afectat. Aceste camere se vor umfla și se vor dezumfla treptat pentru a crește circulația sângelui și fluxul limfatic. Este o senzație relaxantă ca un masaj mecanic. Terapia nu este dureroasă, iar noi monitorizăm în permanență nivelul de confort al pacientului în timpul tuturor procedurilor efectuate.

O ședință de drenaj limfatic cu BTL-6000 Lymphastim durează aproximativ 30 de minute. Este recomandat un pachet este de 10 ședințe, cate 3 pe săptămână.

Fă o programare

Tratament la tine acasă