Fiziotop Logo

Consultații medicale

Consultație Recuperare Medicală

Tratament de specialitate

Consultația de recuperare medicală este primul pas spre a-ți recăpăta mobilitatea și a-ți îmbunătăți calitatea vieții. Aceasta este destinată persoanelor care suferă de afecțiuni musculo-scheletale, post-traumatice sau post-operatorii.
Ce include?

Evaluare completă: Un specialist în recuperare medicală va evalua starea ta generală de sănătate și specificul afecțiunii tale.
Plan de tratament personalizat: În funcție de evaluare, vom crea un plan de tratament adaptat nevoilor tale, care poate include kinetoterapie, fizioterapie, masaj terapeutic și alte tehnici de recuperare.
Monitorizare și ajustare: Pe parcursul tratamentului, specialistul nostru va monitoriza progresul tău și va ajusta planul de tratament pentru a asigura cele mai bune rezultate.

Beneficii:

Recuperare rapidă și eficientă
Reducerea durerii și a inflamației
Îmbunătățirea mobilității și a funcției musculare
Prevenirea recidivelor și a complicațiilo 

Medic primar Recuperare Medicală

Tratament de specialitate

Dr. Andreia Maties, medic primar Recuperare Medicală, cu competență ecografie musculoscheletală completează echipa de experți Fiziotop.

La Fiziotop poți beneficia de infiltrații intra și periarticulare , în diverse regiuni ale corpului (umar, cot, glezna, genunchi) , infiltrații ecoghidate în neuropatii de compresie (sindrom de tunel carpian, ulnar, sold).

Fă o programare

Tratament la tine acasă